A GINOP-PLUSZ-3.2.1 képzés-bértámogatás lehetőséghez MVA-hoz online beérkezett képzési igényeket anonim módon itt tudja figyelemmel kísérni, egyben tudja a saját beküldött adatait is kontrollálni:

https://www.mva.hu/project/beerkezett-kepzesi-igenyek-osszesitoje/

Magyar Vállalkozásfejlesztési Alapítvány

06 1 883 08 00

kepzes@segitunkujrainditani.hu

Alábbi űrlapon benyújthatja adatalapon érdeklődését:

Képzési és bérköltség kalkulátor

Tisztelt Partnerünk!

Az egyeztetési folyamat időbeliségét segítheti, lerövidítheti, ha az alábbi online kalkulátoron kitölti és beküldi a képzésekkel, létszámmal kapcsolatos információkat, konkrét igényeiket. A támogatási kérelem elkészítésének kiindulási elemét jelentő programterv paramétereit tartalmazza, így segíti projektjének átgondolását is. Szakértők is ezen logika mentén állítják össze projektjét.

A kalkulált összegek tájékoztató jellegűek, eljuttatott visszaigazoló, automatikus e-mail tartalma nem minősül ajánlatnak.

Amennyiben az e-mail címmel már regisztrált honlapunkon, az űrlapot akkor tudja kitölteni, miután belép az oldalra itt: https://www.mva.hu/belepooldal/
Miután belépett, keresse a https://www.mva.hu/kepzes-es-bertamogatas-kalkulator/ oldalt.

Checkboxes
A profil készítése az e-mail cím validálásával jár, melynek során a megadott e-mail címre megerősítő linket küldünk. Amennyiben kizárólag az alábbi online űrlap kitöltése érdekében használja a felületet, e-mail megerősítés nem történik. Mindkét mód biztosítja a z alábbi online űrlap kitöltés, beküldés funkciót, a profil létrehozása pár perccel több időt jelent, de a létrehozható vállalkozói proflján keresztül az MVA-val folyamatos kapcsolatban tud állni, MVA értesítésekre jogosult.
Tervezett támogatott képzés típusa

A Soft-skill képzésekhez hasonló kalkulátor fejlesztés alatt áll. Kérjük az alábbi szöveges adatmezőbe írja le milyen jellegű  képzésben gondolkodik, milyen igénye van vállalkozásuknak. (képzés neve, óraszáma, képzendők száma)

Tervezett soft-skill, kompetenciafejlesztő támogatott képzés

I.2.1 Konfliktuskezelési tréning
I.2.2
I.2.3
I.2.4
I.2.5
I.2.6
I.2.7
I.2.8
I.2.9
I.2.10
I.2.11
I.2.12
I.2.13
I.2.14
I.2.15
I.2.16
I.2.17
I.2.18
I.2.19
I.2.20

Hány nap alatt kívánja igénybe venni a képzéseket?

Az 1 napos képzés önállóan a támogatási programban nem értelmezhető, nem lehet projektterv része, itt technikailag kiválasztható, alapvetően a 2 illetve 3 napos soft-skill képzések illeszthetőek. 3 naptól hosszabb képzések is kialakíthatóak, illeszthetőek, ez esetben a szakértő egyedi konzultációja szükséges.
Támogatási előleg kifizetésére a Hatósági Szerződést megkötését követő 15 napon belül kerül sor. A képzésre megítélt támogatás 100%-a, melyból a képzések finanszírozhatóak.
A bértámogatás utólagosan, havi elszámolásban kerül kifizetésre bérjegyzék és képzési jelenléti ív alapján
Cég mérete
Adatkezelési hozzájárulás
Checkboxes