Kérjük, jelezze igényét, fejlesztési és vállalkozásának egyéb szükségleteit.

Szükségletfelmérés - Munkahelyi képzések bérköltségtámogatással - pályázati termék

Amennyiben az e-mail címmel már regisztrált honlapunkon, az űrlapot akkor tudja kitölteni, miután belép az oldalra itt: https://www.mva.hu/belepooldal/
Miután belépett, keresse a https://www.mva.hu/ginop-plusz-321/ oldalt.

Checkboxes
A profil készítése az e-mail cím validálásával jár, melynek során a megadott e-mail címre megerősítő linket küldünk. Amennyiben kizárólag az alábbi online űrlap kitöltése érdekében használja a felületet, e-mail megerősítés nem történik. Mindkét mód biztosítja a z alábbi online űrlap kitöltés, beküldés funkciót, a profil létrehozása pár perccel több időt jelent, de a létrehozható vállalkozói proflján keresztül az MVA-val folyamatos kapcsolatban tud állni, MVA értesítésekre jogosult.
írja be a jelszót
jelszó újra

I. Érdekli a jelenleg elérhető munkahelyi képzés-bértámogatással pályázati lehetőség?

I.2. Igen - 2. Soft skill képzés - kompetenciafejlesztő képzések

II. Milyen további fejlesztési igényei vannak vállalkozásának, melyek a következő félévben felmerülnek és melyekhez magyar állami és/vagy uniós társfinanszírozású támogatást igényelne?

III. Kérjük jelezze vállalkozásának egyéb várható eseményeit, szükségleteit, melyek felmerülnek a következő időszakban.A regisztrációval hozzájárul hogy az MVA a vállalkozásának az információkat email elérhetőségére továbbítja.

A GINOP-PLUSZ-3.2.1 képzés-bértámogatás lehetőséghez beérkezett képzési igényeket itt tudja figyelemmel kísérni: https://www.mva.hu/project/beerkezett-kepzesi-igenyek-osszesitoje/ A felületek a honlapra történő regisztrációval, belépés utén elérhetőek.