Skip available courses

Available courses

Tudásmegosztással, Mentorálással a létrehozott vállalkozások alapítói, képviselői, alkalmazottai számára a program I. Pillérjének lezárása után is, folyamatosan vállalkozásfejlesztési szakmai témakörökben szakértői támogatást nyújt ebben a kurzusban a Magyar Vállalkozásfejlesztési Alapítvány

A Magyar Vállalkozásfejlesztési Alapítvány üdvözli Önt a Fiatalok Vállalkozóvá Válásának Támogatása a Közép-Magyarországi Régióban című programunk moodle- e-learning, tanulásirányító felületén.

Ez a platform azért jött létre, hogy valamennyi programban részt vevő személy egységesen és egyszerűen kitölthesse mind az I. pillér szakmai területek mentén nyújtott mentorálásaihoz, támogató szolgáltatásaihoz, mind a II. pillér pályázati feltételrendszeréhez kapcsolódó tudásszinterősítő teszteket.

A GYIK és FÓRUMFELÜLET lehetőséget biztosít a célcsoporttagok részéről felvetődő egyes kérdések és válaszok részletes taglalására, megválaszolására. A felületet valamennyi programban résztvevő célcsoporttag tudja használni.