Magyar Vállalkozásfejlesztési Alapítvány

A Mikrohitel kondícióiról, igénylésének feltételeiről információ:
telefon: 36-1-883-0810
e-mail: info@mva.hu
Budapest, III. Szépvölgyi út 135.Kedvező hitellehetőség ígéretével próbálnak - a Magyar Vállalkozásfejlesztési Alapítvány nevében -, több megyében szerződéskötési díjat kicsalni vállalkozóktól.
Ennek kapcsán felhívjuk minden érdeklődő figyelmét, hogy az MVA hitelét kizárólag, a helyi Mikrohitel központokban lehet igényelni!


Folytatjuk a
Határon átnyúló program fiataloknak
elnevezésű programunkat

A Miniszterelnökség Nemzetpolitikai Államtitkársága „Gazdaságfejlesztés az egyéni boldogulás és a szülőföldön maradás szolgálatában” címmel szervezett szakmai hétvégét és továbbképzést külhoni magyar főiskolai és egyetemi hallgatók számára, amelyen dr. Braun Márton az MVA ügyvezető igazgatója is a felkért előadók között szerepelt.


Segítünk Indítani!
GINOP-5.2.2. FIATALOK VÁLLALKOZÓVÁ VÁLÁSÁNAK TÁMOGATÁSA

A projekt célja a 18-25 év közötti (felsőfokú végzettségű pályakezdők esetén 25-30 éves), mikrovállalkozást tervező fiatalok segítése vállalkozóikészségeik fejlesztésével, a számukra nyújtott vállalkozást támogató tanácsadási szolgáltatásokkal, mentorálással és képzéssel. Az Ifjusági Garancia Program részeként, az álláskereső fiatalokból kerülhetnek ki a pályázók.  3 millió Ft vissza nem térítendő támogatásban részesülhetnek, mind azok akik siekeresen részt vesznek a projektben, valamint új vállalkozást hoznak létre.

VÁLASSZON RÉGIÓT!

www.nyugatdunantul.mva.hu www.eszakmagyar.mva.hu


Segítünk Indítani!
FIATALOK VÁLLALKOZÓVÁ VÁLÁSÁNAK TÁMOGATÁSA

A projekt célja a 18-35 év közötti, mikrovállalkozást tervező fiatalok segítése vállalkozói készségeik fejlesztésével, a számukra nyújtott vállalkozást támogató tanácsadási szolgáltatásokkal, mentorálással és képzéssel. A projektben való sikeres részvétel és új vállalkozás létrehozása a feltétele 3 millió Ft vissza nem térítendő támogatás megpályázásának.

VÁLASSZON RÉGIÓT!

www.mva.hu/
segitunkinditani

www.mva.hu/
vallalkozasinditas

 
 
facebook oldal: https://www.facebook.com/magyar.vallalkozasfejlesztesi.alapitvany
programok, rendezvények fényképfelvételei: https://www.flickr.com/photos/magyarvallalkozasfejlesztes
programok, rendezvények kisfilmjei: https://www.youtube.com/channel/UC3wV6mlQ5CXz7kc4PB7JKCw


Budapest, III. Szépvölgyi út 135., 1277 Budapest 23, Pf: 4, telefon: (06-1) 883-08-00, fax: (06-1) 481-46-01, e-mail: info@mva.hu